top of page
Arena
bed1
mallorca rattan dark6
TRENCADA BLANCA
Wood and metal taable
umbrella_mallorca
DAYBEDS
POSEUR PLINTS
TAULES & POSEUR
PUFS
WOOD TABLE
BARRA LED
TOT BLANC
Mesas
TAULES BAIXES
VELVET CHAMPAGNE
ILUMINACION OUTDOOR
RANG D'INFINITY
Mesa Blanca
BARRA ENCOIXINADA BLANCA
MALLORCA FUSTA
LED Fret Bar

COL·LECCIONS AMB ESTIL

PER AL LLOGUER

VL-Lounge ofereix solucions per al lloguer impressionants i elegants per adaptar-se a cada esdeveniment o festa. Gran o petit; festes privades, casaments, aniversaris o esdeveniments corporatius. Amb rangs amplis i exclusius de mobles modulars de lloguer, especialment peces d'origen a petició i els nostres serveis de consultoria d'experts, d'estil i de planificació a la mà en tot, estem aquí per ajudar a crear el seu esdeveniment sigui perfecte.

DÓNA-LI UNA ULLADA AL NOSTRE NOU CATÀLEG

P/E 2019

cover brochure.jpg

NOU PRODUCTE

Sunlounger

Ens estem preparant per a l'estiu i estem molt contents amb les nostres noves beanbags Sunlounger!
Prepara't tu també!

VL LOUNGE PER JAGUAR

Son Berga

Molt orgullosos d’haver estat els proveïdors amb els nostres increïbles mobles per a la presentació del nou Jaguar E-pace, les darreres dues setmanes.

L’”Experiència Jaguar” va incloure un esmorzar amb estrelles Michelin a càrrec de Jardin Events a la preciosa finca Son Berga.

SOBRE VELVET  GROUP

La forma de Velvet Group, una de les companyies líders a Europa d'esdeveniments, havent produït esdeveniments extraordinaris, fets a mida per a clients privats i corporatius per més de 15 anys. Rigorosos en la nostra planificació, flexibles en el nostre enfocament i amb una gran quantitat d'opcions que s'ofereixen per adaptar-se a tots els estils, gustos i pressupostos, sempre feim un pas més per superar les expectatives.
bottom of page