COL·LECCIONS AMB ESTIL

PER AL LLOGUER

VL-Lounge ofereix solucions per al lloguer impressionants i elegants per adaptar-se a cada esdeveniment o festa. Gran o petit; festes privades, casaments, aniversaris o esdeveniments corporatius. Amb rangs amplis i exclusius de mobles modulars de lloguer, especialment peces d'origen a petició i els nostres serveis de consultoria d'experts, d'estil i de planificació a la mà en tot, estem aquí per ajudar a crear el seu esdeveniment sigui perfecte.

DÓNA-LI UNA ULLADA AL NOSTRE NOU CATÀLEG

P/E 2019

cover brochure.jpg

NOU PRODUCTE

Sunlounger

Ens estem preparant per a l'estiu i estem molt contents amb les nostres noves beanbags Sunlounger!
Prepara't tu també!

VL LOUNGE PER JAGUAR

Son Berga

Molt orgullosos d’haver estat els proveïdors amb els nostres increïbles mobles per a la presentació del nou Jaguar E-pace, les darreres dues setmanes.

L’”Experiència Jaguar” va incloure un esmorzar amb estrelles Michelin a càrrec de Jardin Events a la preciosa finca Son Berga.

SOBRE VELVET  GROUP

La forma de Velvet Group, una de les companyies líders a Europa d'esdeveniments, havent produït esdeveniments extraordinaris, fets a mida per a clients privats i corporatius per més de 15 anys. Rigorosos en la nostra planificació, flexibles en el nostre enfocament i amb una gran quantitat d'opcions que s'ofereixen per adaptar-se a tots els estils, gustos i pressupostos, sempre feim un pas més per superar les expectatives.
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© VL LOUNGE LTD / +34 971 226 726 INFO@VLLOUNGE.COM